ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΤΡΟΜΕΡΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. ΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ "ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ" ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ


Μας πιάνει ΑΗΔΙΑ για την πολιτική ΚΑΝΤΑΝΤΙΑ της πατρίδας μας. Περιμέναμε απο τον φιλόδοξο "Αριστερό" Τσίπρα ότι θα έκανε την .. διαφορά. Απεδείχθη ο ΙΔΙΟΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ !! Δεν μιλάμε για τους γνωστούς πολιτικούς εγκληματίες του δικομματισμού και του Κουρέλι της ΔΗΜΑΡ, μιλάμε όμως για το ΣΥΡΙΖΑ που πολλοί λένε ότι θα είναι η επόμενη Κυβέρνηση. Αν κακή τη μοίρα το ζήσουμε ΚΑΙ αυτό, ουαί και αλλοίμονο, θα δούμε την ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ της Ελλάδας και την αχαλίνωτη εισβολή όποιου θέλει να βλάψει την χώρα, με μια Κυβέρνηση που και ΤΩΡΑ ακόμα, είναι ΥΠΕΡ των Λαθροεισβολέων, των Τούρκων, των Σκοπιανών και ΥΠΕΡ κάθε ανθελληνικού στοιχείου. Έχουμε και λέμε λοιπόν.
ΗΞΕΡΕ και ΜΕΔΟΘΕΥΣΕ ο Τσίπρας την ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ της πρότασής ΤΟΥ για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής προκειμένου να μάθουμε ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ μπήκαμε στο Μνημόνιο.
Δεν ξέρουμε τις πιέσεις και τα ανταλλάγματα για την στάση του αυτή, αλλά αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στο .. τσάμπα, αλλά με ΠΟΛΛΑ λεφτά, υποσχέσεις και αξιώματα.
ΠΟΣΟΙ ψήφοι χρειάζονταν για την σύσταση της εξεταστικής; ΕΚΑΤΟΝ ΕΙΚΟΣΙ (120) !
ΠΟΣΕΣ διέθεταν οι ΥΠΕΡ; ΣΥΡΙΖΑ 71, ΑΝΕΛ 20, Χ.Α. 18 και ΚΚΕ 12 Σύνολο 121.
ΑΡΑ έφταναν και περίσσευε και (ΕΝΑΣ) 1 Βουλευτής.
ΠΟΣΟΙ Καταψήφισαν; 119 !! αντί για 120 ! ΜΙΑ ψήφος Δλδ.
ΤΙ έκανε ο Τσίπρας για να ΧΑΣΕΙ την ψηφοφορία; ΕΔΙΩΞΕ ΤΡΕΙΣ Βουλευτές του να μην είναι παρόντες, τους:  Ηρώ Διώτη, Χρήστο Καραγιαννίδη και Βασιλική Κατριβάνου. Θα μπορούσαν να ψηφίσουν ΚΑΙ με ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ψήφο, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ έκαναν. ΤΥΧΑΙΟ; Έτσι, ενω ήταν ΣΙΓΟΥΡΗ η σύσταση, ψήφισαν ΜΟΝΟ 119 ενω χρειαζόντουσαν 120  και ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ για ΜΙΑ ΨΗΦΟ ενω ΥΠΗΡΧΑΝ οι ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΝΤΕΣ του ΣΥΡΙΖΑ.
ΤΙ έπαιξε εκείνες τις μέρες ΔΕΝ ξέρουμε, αλλά σίγουρα έγινε κάτι ΠΟΛΥ βρώμικο απο πλευράς ΤΣΙΠΡΑ.
Μένουμε εδω και τα ξαναλέμε.
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: