ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Αγαπούν την τρομοκρατία και δεν μπορούν να το κρύψουν.! Το Σάββα Ξηρό στο ΑΧΕΠΑ επισκέφτηκε ο Τάσος Κουράκης.

Κλείνουν και πάλι το μάτι στην τρομοκρατία!


Η επίσκεψη του Τάσου Κουράκη (φωτογραφία) στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της υγείας του Σάββα Ξηρού, μαθεύτηκε. Ο τύπος αυτός, θέλησε να διαπιστώσει αν ο δολοφόνος Ξηρός έτυχε της απαιτούμενης ιατρικής φροντίδας (που δεν πρόλαβε καν να τύχει ο Θάνος Αξαρλιάν). Ναι, όπως είπε ο κ. Κουράκης, η επίσκεψη έγινε για ανθρωπιστικούς λόγους. Ο ΣΥΡΙΖΑς πολιτικός, αντιλαμβανόμενος ότι το θέμα θα έπαιρνε διαστάσεις, μιας και το κόμμα του έχει κατ' επανάληψη κατηγορηθεί για «συμπάθεια» στην τρομοκρατία της άκρας αριστεράς, δήλωσε ότι «θα το έκανα ακόμη και για τον Κασιδιάρη»!




Επίσκεψη στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, προκειμένου να ενημερωθεί για την έκβαση της υγείας του Σάββα Ξηρού καθώς και να διαπιστώσει αν λαμβάνει την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα και θεραπεία, πραγματοποίησε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Τάσος Κουράκης. "Θα το έκανα ακόμη και για τον Κασιδιάρη" ανέφερε χαρακτηριστικά, αιτιολογώντας την επίσκεψή του. Βέβαια ο Κασιδιάρης δεν σκότωσε (ακόμα τουλάχιστον) ενώ ο Ξηρός καθάρισε κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: